Bemutatkozás

Az IndigoBox Design mögött egy kreatív, sokoldalú csapat áll, több mint 25 éves szakmai tapasztalattal és kiemelkedő eredményekkel. Cégünk családi vállalkozásként indult és némi változás után most is ilyen formában működik. Erősségünk az ötletgazdag tervezői-reklámgrafikai látásmód, egy biztos rajzi-képzőművészeti háttértudás és a kivitelezésben való jártasság ötvözete. Célunk, hogy segítsük ügyfeleinket az őket körülvevő környezet harmonikus kialakításában mind céges, mind privát szférában. Továbbá, hogy mindezt egy csomagban, “box”-ban megkapják egységes tervezési koncepció biztosításával. Így gördülékenyebb, gyorsabb ügymenettel, alsó-közepes árakkal, kreativitással versenyképesek tudunk maradni, melyet referenciáink is tanúsítanak.

 

Szolgáltatásaink:

CÉGARCULAT/CÉGLOGÓ, Új cég vagy meglévő vállalkozás grafikai arculatának kialakítása vagy áttervezése: céglogó, céges papír, névkártya, kiadványok, …

AUTÓDEKORÁCIÓ, reklámtáblák, feliratok, világítótáblák, reklámzászlók/molinók, rollup-ok kivitelezése.

OLAJFESTMÉNYEK és FESTMÉNY REPRODUKCIÓK (VÁSZONKÉPEK) értékesítése irodákba, lakásokba, közösségi terekbe, hotelszobákba, ajándékozáshoz (céges ajándéknak, nászajándéknak, lakásavatóra, családi ünnepekre. (Kun Zsolt saját festményei)

Reméljük, hogy kreativitásunk találkozik az Ön terveivel és a jövőben együtt dolgozhatunk!

Kun Zsolt grafikus, dekoratőr, festőművész

(2013 előtt díszletek tervezésével, kivitelezésével, 3D-s belsőépítészeti látványtervezéssel is foglalkoztunk. Profilszűkítés, specializálódás miatt azóta ezeket a területeteket egy partnercégünknek adtuk át.)

 

Partnereink és támogatóink: