Dekoráció

REKLÁMFELIRATOK, REKLÁMTÁBLÁK, JÁRMŰDEKORÁCIÓ - CÉGES AUTÓK, BUSZOK, FLOTTÁK, ZÁSZLÓK/MOLINÓK, ROLLUP-OK, VILÁGÍTÓTÁBLÁK, KÉZZEL FESTETT EXKUZÍV  CÉGÉREK, ÜVEGFÓLIÁZÁS HOMOKFÚVOTT FÓLIÁVAL IRODÁKBA...


Kiemelt referenciák:


NATO magyarországi egysége (NATO Katona-egészségügyi Kiválósági Központ). Általunk készített tervek alapján a katonai objektumban belsőépítészeti és dekorációs munkák kivitelezése Anders Fogh Rasmussen NATO főtitkár  látogatása alkalmából (2009): totemtáblák, eligazítótáblák, pengefal kialakítás, falitablók, szőnyegezés, videoszoba kialakítás, konferenciaterem kialakítás, pulpitus, teremfrízek, fogadóhall dekorációs kialakítása, ajtófeliratok, médiapanel, szalagfüggönyözés...


Koreai Kultúrális Központ - feliratok fölhelyezése, üvegfóliázások (képek feltöltés alatt).


NISSAN rallye I. autók dekorálása


COOP rallye - autódekorálás 2010/2012/2013. Egy dekorációs cég megbízásából alvállalkozóként autómatricázás. Csapatmunkában összesen kb. 60, ill. 90 autó dekorálása egy-két nap alatt.


Shell - repülőgépdekoráció


ATV - stúdiófeliratok


HONVÉDELMI MINISZTÉRIUM - HMEI Zrt. világítótáblák, feliratok


SZÉFBANK - üvegfóliázás, dekoráció
JÁRMŰDEKORÁCIÓ

Használja saját járműveit reklámhordozónak! A megfelelő járműdekoráció az egyik legköltséghatékonyabb értékes reklámfelület, mellyel könnyebb és olcsóbb kiemelkedni a környezetből, mint sok más reklámeszközzel. Nem kell reklámfelületet bérelni, valamint évekre észrevehetővé teszi vállalkozását, termékét, szolgáltatását.

DEKORÁCIÓS TÁBLA, CÉGTÁBLA

Ahhoz, hogy egy cég megrendelőket szerezzen, szüksége van többek között a láthatóságra. Egy nehezen megtalálható cég elrejtve egy telephelyen vagy egy nehezen észrevehető üzlet megrendelőket, vásárlókat veszíthet el. Az igénytelen cégtáblák, reklámtáblák pedig az adott céget minősítik, negatív képet sugallnak róla. Egy esztétikus cégtábla és felirat a cég magáról kialakított képét közvetíti a környezete, ügyfelei számára, a céges arculat fontos eleme.


1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9